وینتال با این حال معتقد است که دولت آتی آمریکا میتواند خطمشی تغییر حکومت در ایران را پیگیری کند:
با این حال دولت جدید آمریکا در سال 2016 میتواند نسخه تغییر رژیم در دولت رونالد ریگان، که در مورد اتحاد جماهیر شوروی به کار گرفت، را نوسازی کرده و بر ایران تحمیل کند.
نویسنده در ادامه به نقل قول از نویسندگان تندرو در اندیشکدههای دست راستی آمریکا میپردازد که مدعی هستند تغییر نظام در ایران امری حتمی است.
دیگر مکاتب فکری نیز وجود دارند که میگویند تغییر در ایران حتمی است. مایکل روبین، محقق مؤسسه امریکن اینترپرایز، در وبسایت کامنتری مینویسد، "جمهوری اسلامی در ایران محبوب نیست. اعتراضاتی سراسری در سالهای 1999، 2001 و 2009 رخ دادهاند. این بدین معنی نیست که مردم ایران دنبال انقلاب هستند. آنها در بهترین حالت بیتفاوت شدهاند."
روبین، علیرغم مدعیات قبلیاش، بدون ارائه هیچ گونه دلیل معتبر و عینی و ظاهرا با توسل به علوم شهودی میگوید در نهایت مردم ایران حکومت این کشور را تغییر خواهند داد.
وینتال در ادامه مقالهاش به اظهارات یک نویسنده تندروی دیگر در مرکز نئومحافظهکار "بنیاد دفاع از دموکراسیها" میپردازد. مایکل لدین در یادداشتی در ویکلیاستاندارد، میگوید:
اگر لیستی از شرایط اجتمالی، اقتصادی و سیاسی که مشروعیت یک رژیم را تضعیف میکنند در نظر بگیرید به این نتیجه خواهید رسید که ایران در وضعیتی قرار دارد که از آن تعبیر به وضعیت "پیش از انقلاب" میکنیم. وی مینویسد: بیاد داشته باشید به ریگان درست پیش از فروپاشی شوروی گفته بودند گورباچف کنترل اوضاع را در اختیار دارد، و یا سیا پیش از اعتراضات گسترده سال 2009 ایده یک خیزش سازمان یافته در ایران را جدی نمیگرفت ....